Встановили нові тарифи на водопостачання та водовідведення

  • 904

Фото без опису

19  грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Вела засідання селищний голова Юлія Постернак.

На порядок денний було внесено 17 питань. Ключове  - проєкт бюджету громади на 2024 рік. Остаточне затвердження бюджету відбудеться на 37-й сесії селищної ради 21 грудня.

Крім того,  розглянули питання захисту прав дітей, надання дозволу на видалення аварійних дерев, зміну адреси житлового будинку, інші  нагальні питання.

Затвердили фінансові плани КНП "Куликівська лікарня планового лікування" та КНП "Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги" на 2024 рік.

Заслухали звіт директора Ковчинського ліцею ім. Л.П.Деполович Юлії Тройно про роботу закладу у 2022-2023 навчальному році.

Встановили нові тарифи на централізоване постачання холодної води та централізоване водовідведення для КП "Куликівське ВУЖКГ".

ТАРИФИ

Централізоване постачання холодної води :

-діючий тариф для всіх категорій споживачів  - 30.08 грн за куб.м води;

-поданий КП "Куликівське ВУЖКГ" - 30.94 грн за куб м.води;

- встановили тариф для всіх категорій споживачів - 30.94 грн за куб м.води.

Централізоване водовідведення:

- діючий тариф: населення – 55 грн за куб. м стоків, інші категорії споживачів – 63,53 грн за куб. м стоків;

- поданий КП "Куликівське ВУЖКГ"  93,19 грн за куб. м стоків для всіх категорій споживачів;

- встановили – населення – 65 грн за куб. м стоків, інші категорії споживачів – 93,19 грн за куб. м стоків.

Різницю між економічно обґрунтованим та встановленим тарифом на водовідведення для населення буде компенсувати місцевий бюджет.

Під час голосування за встановлення нових тарифів на засіданні виконкому була присутня ініціативна група представників мешканців багатоквартирних житлових будинків селища.

Нові тарифи вступлять в дію з 01.01.2024!

Детальніше з рішеннями виконкому можна ознайомитись за посиланням: Документи засідань виконавчого комітету селищної ради.  Рішення будть оприлюдненні відповідно до чинного законодавтсва у термін не пізніше 5 робочих днів від дня затвердження.