Привітали енергетиків з професійним святом

  • 1187

Фото без опису

22 грудня своє професійне свято відзначають енергетики - представники галузі, без якої сьогодні неможливе функціонування усіх інших галузей.

З нагоди професійного свята селищний голова Юлія Постернак зустрілася в селищній ради з колективом Куликівської дільниці Чернігівського РЕМу. Голова громади подякувала енергетикам за самовіддану працю і професіоналізм. Відзначила особисту мужність під час роботи в період  бойових дій на Чернігівщині. 

- Енергетика – галузь особлива. У сучасному світі без неї не працюватиме жодна інша. Сьогодні ми не уявляємо нашого життя без електрики. Ми приймаємо її як належне, коли вона є. Але коли трапляються надзвичайні ситуації і електрика зникає, наше звичне життя зупиняється.  І тоді нам на допомогу приходите ви – наші невтомні енергетики! В холод і спеку, під крижаним вітром і палючим сонцем, в будні й вихідні, в будь-який час доби ви самовіддано працюєте аби у оселі кожного українця було світло, тепло і затишно! - наголосила у вітальному слові Юлія Постернак.  

Юлія Постернак вручила Подяки Куликівської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята - Дня енергетика:  Юлії Тимощук - інженеру 1-ї  категорії групи формування корисного відпуску Куликівської енергозбутової дільниці, Любові Юрченко - інженеру групи формування корисного відпуску Куликівської енергозбутової дільниці, Роману Шемендюку - електромонтеру з експлуатації розподільних мереж 4 групи Куликівської дільниці з експлуатації електромереж №1 Куликівської дільниці Чернігівського РЕМ, Григорію Герасименку - сторожу групи господарського забезпечення Чернігівського РЕМ. Передали відзнаку також і Миколі Іваненку - електромонтеру з експлуатації розподільних мереж 4 групи Куликівської дільниці з експлуатації електромереж № 2 Куликівської дільниці Чернігівського РЕМ.

Хвилиною мовчання присутні на зустрічі вшанували пам’ять загиблих земляків та усіх, чиє життя передчасно обірвала російсько-українська війна.

На згадку про зустріч енергетикам подарували сувеніри з логотипом Куликівської громади.