55-річчя заснування АТ "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"

  • 926

Фото без опису

Цього року виповнилося 55 років від часу заснування одного з найбільших підприємств-надавачів послуг в області  - АТ "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"

З нагоди цієї дати 28 грудня селищний голова Юлія Постернак зустрілася в селищній раді з колективом Куликівської дільниці підприємства.

Селищний голова привітала підприємство з ювілеєм, подякувала тепловикам за сумлінну працю, завдяки якій в житлових багатоповерхівках та установах селища тепло і затишно у холодні пори року. Голова громади  подякувала також керівництву дільниці за конструктивну співпрацю з селищною радою, підприємствами, установами та організаціями громади, вчасне реагування на звернення та надзвичайні ситуації. Побажала успіхів і процвітання підприємству, стабільної роботи без аварій та дисциплінованих абонентів. Працівникам колективу зичила міцного здоров’я  родинного затишку і добробуту, якнайскорішої перемоги і миру в Україні!

За поданням підприємства Подяками Куликівської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у забезпечення стабільної роботи теплового господарства Чернігівщини та з нагоди 55-річчя заснування підприємства  були відзначені оператори котельні Куликівської дільниці  АТ "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО" Володимир Шумал та Володимир Хорошок.

Юлія Постернак також вручила Вітальний лист від селищної ради колективу дільниці. Почесною грамотою Куликівської селищної ради було відзначено ветерана галузі -  багаторічного  керівника Куликівської дільниці Анатолія Лузана.

До вітальних слів на адресу колективу Куликівської дільниці долучився голова Чернігівської РВА Андрій Попик.

Вітання колегам з нагоди ювілею підприємства висловив начальник Куликівської дільниці Олексій Хорошок.

Після офіційної частини відбувся жвавий діалог. Говорили про життя громади, не оминули і  проблемні питання.

На згадку про зустріч працівникам  дільниці вручили пам’ятні сувеніри з символікою громади.