Привітання Куликівського селищного голови Юлії ПОСТЕРНАК з Новим роком

  • 167

Фото без опису

На календарі 31 грудня. Завтра 2023 рік вже стане історією. Яким він залишиться в нашій пам’яті? Надзвичайно довгим і важким. Другий рік війни… Втрати, виснаження і втома.  Біль і гнів у серцях. Але не страх перед ворогом!

Непростий і водночас насичений подіями був  рік і для громади. Було багато болю. Ми втратили за рік 26 земляків у цій війні.  Ми оплакували їх  разом з рідними. Але ми напружено працювали, кожен на своєму місці, щоб бути гідними їх пам’яті. Ми  сіяли хліб, навчали, лікували, відкривали бізнес, піклувалися про незахищених, наближали послуги, дбали про довкілля. Ми здобували найвищі спортивні перемоги і представляли Україну на міжнародних культурних майданчиках. Ми зміцнювали свій імідж, розширюючи співпрацю з міжнародними донорами та іншими громадами. Волонтерство і підтримка ЗСУ стали нашим майданчиком єдності. 

Ми вистояли і боремося далі! Наші воїни  міцно стоять на своїх рубежах,  війдвойовуючи кров’ю кожен метр рідної землі. А ми й далі працюємо, підтримуючи ЗСУ. 

Попереду ще багато роботи і втрат, на жаль! Варто усвідомити це усім та якнайшвидше. Єдність, наполеглива праця і підтримка армії. Все для перемоги і  заради перемоги! Іншого шляху до неї у нас немає!

Не втрачаймо віри і стійкості!

Міцного здоров’я,  миру і спокою родинам, Божого захисту воїнам і усім нам.

Нехай 2024 рік стане переможним для України!

З Новим роком, громадо!

З повагою

Куликівський селищний голова

Юлія ПОСТЕРНАК