Новий спортивний зал - перші кроки майбутніх олімпійців

  • 651

Фото без опису

18 січня у новому спортивному залі Куликівського ліцею  відбувся спортивно-оздоровчий захід «З Україною в серці» в рамках Всеукраїнського проєкту серед дітей та молоді «Do Like Olympians» серед учнів 3в та 3б класу.

Організатор та ініціатор змагань - відділення Національного Олімпійського комітету України в Чернігівській області.

Напередодні з юними учасниками "олімпійських" естафет зустрілися селищний голова Юлія Постернак та голова відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш, відома українська біатлоністка, призерка Олімпійських ігор, нині - перший заступник голови Чернігівської обласної ради. Ніна Лемеш зауважила, що далеко не кожен заклад на Чернігівщині, та й в Україні має такий сучасний та функціональний спортивний зал і що тут для найменших учнів ліцею створені усі умови для занять спортом та фізичної активності. Це хороший старт для майбутніх олімпійських чемпіонів. Юлія Постернак побажала дітям хороших спортивних результатів та бажання займатися фізичною культурою постійно. 

Користуючись нагодою Ніна Лемеш оглянула нещодавно відкриту в ліцеї медіатеку. 

Веселі естафети створили у малому залі справжній олімпійський змагальний дух. У ході змагань кожен учень прагнув стати переможцем. Діти демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість, спортивні вміння та навички. Усі учасники змагань отримали медалі та грамоти як мотивацію до занять спортом та фізичної активності.