Заслухали звіт про виконання бюджету за 2023 рік  

  • 508

Фото без опису

31січня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Вела засідання селищний голова Юлія Постернак.  На порядок денний засідання було винесено 21 питання.

Члени виконкому і запрошені заслухали звіт директора територіального центру соціального обслуговування(надання соціальних послуг) Юрія Лаврінчука  про роботу  у 2023 році.

Начальник відділу фінансів селищної ради Наталія Качкарда  представила на погодження виконкому звіт про виконання бюджету громади за 2023 рік.

Шість питань, які розглянули члени виконкому, стосувалися захисту прав та інтересів дітей.

Затвердили рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені/пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України ( 4 питання).

Рішеннями виконкому надали дозвіл на видалення аварійних дерев, затвердили висновок опікунської ради, затвердили структуру та загальну чисельність штатних одиниць Куликівського ліцею.

Розглянули інші питання. З усіх питань порядку денного затвердили відповідні рішення.

Детальніше з рішеннями виконкому можна ознайомитись на цьому ж сайті за посиланням: Документи засідань виконавчого комітету. Рішення будуть оприлюднені не пізніше 5 робочих днів від дня прийняття, відповідно до вимог чинного законодавства.