Робоча поїздка селищного голови у Жуківку

  • 695

Фото без опису

 

5 березня селищний голова Юлія Постернак побувала з робочою поїздкою у Жуківці. Голова громади відвідала родину, у якої 3 березня пожежею повністю знищено житловий будинок, поінформувала про те, що вони мають звернутися до селищної ради та отримати одноразову матеріальну допомогу для підтримки родини. 

Юлія Постернак зустрілася із старостою, керівниками та працівниками бюджетних установ села. Обговорили питання роботи закладів медицини, культури, соціальної сфери.  Голова громади вислухала пропозиції та зауваження, дала відповіді на питання, в тому числі на  гострі теми, поінформувала про  напрямки роботи, на яких наразі зосереджена робота селищної ради.  

Говорили про співпрацю з французькою неурядовою організацією Актед щодо облаштування внутрішнього санвузла на Жуківському фельдшерському пункті, про відновлення благодійних культурних заходів на підтримку ЗСУ, про організацію дозвілля  для дітей, про роботу соціального робітника, про ремонт укриття Куликівського ліцею, про роботу Приватбанку на території громади, про благоустрій, про графіки виїздів лікарів у села, про мобільні аптечні пункти, відкриття поліцейської станції та інше.

За результатами зустрічі, зокрема озвученими представниками села питаннями, селищним головою будуть надані доручення відповідним службам до виконання.