Нарада зі старостами щодо актуальних питань

  • 531

Фото без опису

6 березня у селищній раді за головування селищного голови Юлії Постернак відбулася розширена нарада зі старостами старостинських округів, на якій обговорили низку нагальних питань.

У нараді взяли участь   фахівці Чернігівського районного управління  Держпродспоживслужби у Чернігівській області, зокрема начальник управління Валентина Мехед та  начальник Чернігівської районної державної лікані ветмедтцини Микола Лук’янець, представники 3-го відділу Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, керівники комунального підприємства Куликівської селищної ради, Центру соціальних служб.  

Обговорювали питання координації роботи щодо профілактики інфекційних хвороб домашніх тварин, зокрема лейкозу, сказу, африканської чуми свиней. Фахівці Держпрожспоживслужби говорили про необхідність паспортизації та впорядкування громадських колодязів  в населених пунктах громади, про вакцинацію тварин, про постійну роботу з населенням щодо профілактики лейкозу ВРХ та інше. Юлія Постернак наголосила на необхідності систематичної спільної роботи Держпрожспоживслужби та старостинських округів. 

Відбулося детальне обговорення надактуальної теми   - заходів з мобілізації. Працівники  3-го відділу Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки поінформували також щодо питання популяризації служби за контрактом, вступу у військові виші. Обговорили координацію роботи з цих та інших питань.

Також на нараді обговорили питання благоустрою населених пунктів та координації роботи старост та Центру соціальних служб з метою оперативного виявлення та допомоги  родинам з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах.