Привітали комунальників з професійним святом

  • 1271

Фото без опису

 

19 березня у селищній раді вітали комунальників  громади з професійним святом - Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, яке в Україні відзначали цієї неділі - 17 березня.

Селищний голова Юлія Постернак вручила Подяки селищної ради колективам комунального підприємства Куликівської селищної ради та КП "Куликівське  ВУЖКГ", подарунки та квіти жіноцтву колективів.

Голова громади подякувала комунальникам  за  сумлінну  та самовіддану працю  24/7 за будь-якої погоди і пори року, за те, що створюють чисте, красиве і комфортне довкілля для жителів громади, за надані послуги з водопостачання, водовідведення, вивезення сміття, за чисті узбіччя, доглянуті кладовища, парки та водойми,  розчищені дороги та тротуари, за яскраво квітуючі у теплі пори року  квітники та зелені сквери.

Селищний голова перепросила за несумлінних і несвідомих громадян, які додають роботи комунальникам, викидаючи сміття деінде, псуючи комунальне майно та квітники, захаращуючи території і висловила сподівання, що з часом суспільна культура та ставлення громадян до довкілля зміниться на краще.  

Юлія Постернак побажала усім стійкості та згуртованості на шляху до перемоги, зичила міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту працівникам галузі.