У Куликівському ліцеї відкрили клас безпеки

  • 483

Фото без опису

 

20 березня у Куликівському ліцеї урочистим відкриттям КЛАСУ БЕЗПЕКИ ознаменували реалізацію чергового успішного проєкту!  

Клас створений у рамках ґрантового проєкту «Розширення можливостей для стійкого майбутнього: забезпечення молоді, що постраждала від конфлікту, життєво важливими навичками та безпечним простором», який реалізує ГО «Істок» в партнерстві з представництвом міжнародної неурядової організації Plan International.

На відкриття завітали почесні гості – селищний голова Юлія Постернак, голова Чернігівської РДА Андрій Попик, начальник Чернігівського районного управління ГУ ДСНС  України в Чернігівській області Ігор Довгопол, представники ДСНС, поліції (ювенальної превенції).

Посадовці привітали ліцей з успішно втіленим проєктом,  побажали дітям у новому класі старанно здобувати знання і навички з безпеки життєдіяльності, які у надзвичайних ситуаціях допоможуть врятувати здоров’я і життя, а надто у сьогоднішніх умовах повномасштабної війни.

Клас поділений на умовні зони: зона мінної безпеки, зона безпеки на льоду,  на воді,  зона пожежної безпеки, зона безпеки дорожнього руху, зона домедичної безпеки, безпеки життєдіяльності(поводження з електро-, газовими приладами, зона відпочинку та емоційного розвантаження.  

Селищна рада всіляко підтримує проєктну ініціативу ліцеїв щодо розвитку закладів та створення для дітей сучасного і комфортного освітнього середовища. Тож коштом місцевого бюджету у класі був проведений ремонт.  Від донорів у рамках проєкту отримали  сучасні  меблі, стенди та муляжі для уроків з безпеки.

Це 19-й успішний ґрантовий проєкт, реалізований Куликівським ліцеєм лише за  останні півтора року,  - наголосила на відкритті директорка ліцею Оксана Орсагош.

Тож зичимо успіхів і перемог ліцею в нових проєктах!  Зичимо також успіхів учням у здобутті знань з безпеки життєдіяльності в новому сучасному класі БЕЗПЕКИ!