У змаганнях з волейболу "Пліч-о-пліч" серед дівчат перемогла команда Куликівського ліцею

  • 1160

Фото без опису

У громаді триває другий етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти в 2023/2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

21 березня у спортивній залі Куликівського ліцею відбулися змагання з волейболу серед дівочих команд Куликівського, Вересоцького, Горбівського та Ковчинського ім. Л.П. Деполович ліцеїв.

Нагадаємо, проєкт створений за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та реалізується Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти і науки України та Чернігівською обласною військовою адміністрацією. Головна мета проєкту – залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, створення можливостей для самоствердження, виховання командного духу, створення сприятливої атмосфери для живого спілкування, дружби, психоемоційного розвантаження дітей.

Сьогоднішні змагання відкрила селищний голова Юлія Постернак, побажавши юним спортсменкам спортивного запалу і чесної боротьби. 

На початку змагань хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять усіх, хто віддав життя, захищаючи територіальну цілісність України.

Кілька годин на спортивному майданчику тривали напружені поєдинки між командами,  вирували  спортивні емоції волейболісток та вболівальників. Пильно слідкували за грою судді.

Змагання завершилися розподіливши місця наступим чином:

4 місце – команда Вересоцького ліцею.

3 місце – команда Ковчинського ім. Л.П. Деполович ліцею.

2 місце – команда Горбівського ліцею.

Перемогу здобула команда Куликівського ліцею!

Учасники змагань та переможці отримали нагороди та подарунки - волейбольні м’ячі для команд. Відзнаки вручала селищний голова Юлія Постернак.

Голова громади побажала усім командам не полишати тренувань, рости над собою, долати перешкоди і здобувати спортивні вершини. Команді–переможниці  Юлія Постернак побажала сумлінно тренуватися та поставити собі за найближчу мету - здобути перемогу наступного, районного, етапу  проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».