Засідання виконавчого комітету селищної ради: розглянули соціальні, бюджетні, комунальні питання

  • 635

Фото без опису

27 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Вела засідання селищний голова Юлія Постернак.  На порядок денний засідання було винесено 39 питань.

Члени виконкому і запрошені заслухали звіт генерального директора комунального некомерційного підприємства «Куликівська лікарня планового лікування» Оксани Хорошок  про роботу підприємства у 2023 році.  

Начальник відділу фінансів селищної ради Наталія Качкарда  представила на погодження виконкому проєкти рішень щодо внесення змін до бюджету Куликівської селищної територіальної громади на 2024 рік,  заходи щодо збалансування бюджету Куликівської селищної територіальної громади у 2024 році в процесі його виконання та затвердження розрахунків різниці в тарифах.

Чотири питання, які розглянули члени виконкому, стосувалися захисту прав та інтересів дітей.

Затвердили рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені/пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, відповідно до заяв громадян (22 питання).

Рішеннями виконкому надали дозвіл на видалення аварійних дерев, завершили процедуру з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Куликівської селищної ради (КП «Куликівське ВУЖКГ»), взяли на квартирний облік особу за заявою, змінили адресу житлового будинку, встановили поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води, затвердили  розрахунки вартості інших послуг, що надаються комунальним підприємством «Куликівське ВУЖКГ».   

Розглянули інші питання. З усіх питань порядку денного затвердили відповідні рішення.

Голосування відбувалося в електронній системі "Голос".

Детальніше з рішеннями виконкому можна ознайомитись на цьому ж сайті за посиланням: Документи засідань виконавчого комітету. Рішення будуть оприлюднені не пізніше 5 робочих днів від дня прийняття, відповідно до вимог чинного законодавства.