Програма підтримки ЗСУ, розвиток спорту, майно, земля та інше

  • 378

Фото без опису

 

29 березня відбулася 39-та сесія селищної ради. Головувала на сесії селищний голова Юлія Постернак. У роботі сесії взяли участь старости старостинських округів, керівники окремих структурних підрозділів селищної ради   та установ громади. На порядок денний  було винесено 36 питань, з них: 22 земельних  питань, 4 – освітянських питання, 3 питання – щодо розпоряджання майном комунальної власності, 1 бюджетне питання, 1 – підтримка ЗСУ, інші  питання.

Коротко про деякі рішення 39-ї сесії:

  • Затвердили Програму фінансової підтримки військових частин та формувань Збройних Сил України для виконання оборонних заходів на 2024 рік.
  • З метою підтримки та розвитку спорту внесли зміни до Програми розвитку фізичної культури та спорту Куликівської селищної ради на 2021-2025 роки, передбачивши видатки на організацію участі спортсменів у змаганнях  різного рівня за межами громади.
  • Затвердили базову мережу закладів культури громади.
  • Передали в оперативне управління закладів освіти комунальне майно, відповідно до затверджених переліків.
  • Внесли зміни до бюджету громади на 2024 рік, спрямувавши субвенції з обласного та державного бюджетів на нагальні видатки.

Розглянули блок земельних питань, організаційні та регламентні питання.

 

На пленарному засіданні сесії було оголошено про зміни у складі  та керівництві депутатської фракції ВО «Батьківщина». У складі депутатської фракції три депутати – Туш Микола Семенович, Новик Катерина Дмитрівна, Бурмака Леонід  Миколайович. Голова фракції – Туш Микола Семенович.

 

З 35  питань порядку денного затвердили позитивні рішення. Рішення з 22 питання порядку денного (Про внесення змін до договорів оренди землі, укладених з АТ «Чернігівобленерго») не прийнято. З результатами поіменного голосування та рішеннями 39-ї сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному сайті Куликівської громади: за посиланням: Документи сесій селищної ради. Рішення сесії будуть оприлюднені у термін, визначений чинним законодавством: не пізніше 5 робочих днів від дня ухвалення.