Про проведення відкритих торгів(з особливостями) по КНП "Куликівський ЦПСМД"

  • 52

 

Фото без опису

 

 

1.Найменування замовника: КНП Куликівський ЦПМСД

1.1.Місцезнаходження  замовника: Україна, 16300, Чернігівська область, Чернігівський район, селище Куликівка, вул. Пирогова, 16.

1.2. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 40204397

1.3. Категорія замовника: Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Бензин  А-95,  А-92 (код за ЄЗС ДК 021:2015 09130000-9 Нафта і  дистиляти)

2.1. назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі та коду товару чи послуги, визначеного згідно з  Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі:  ДК 021:2015  09130000-3 - Нафта і  дистиляти.

3. Кількість товарів, обсяг робіт або послуг:  

- Бензин А – 92 -  2 000 літрів;

- Бензин А-95  - 2 000  літрів

 3.1. Місце поставки товарів, місце виконання робіт чи надання послуг: Зазначено в тендерній документації.

        Поставка паливних карток / талонів (у разі їх використання) єдиного уніфікованого зразка на паливо здійснюється одноразово в повному обсязі за адресою: Україна, 16300, Чернігівська область, Чернігівський район,  селище  Куликівка, вулиця  Пирогова, 16.

        Відпуск Товару здійснюється протягом року через мережу автозаправних  станцій Продавця з використанням паливних карток/талонів або за відомостями на  відпуск  нафтопродуктів  за формою N 16-НП (ІНСТРУКЦІЯ про порядок приймання, транспортування, зберігання, відпуску та обліку нафти  і нафтопродуктів на підприємствах  і організаціях України що затверджена Наказом Мінпаливенерго  України, Мінтрансзв'язку України, Мінекономіки України, Держспоживстандарту України  20.05.2008 N 281/171/578/155  зареєстровано в Міністерстві юстиції України 2 вересня 2008 р. за N 805/15496).

4. Очікувана вартість предмета закупівлі: 224 000,00 грн.  з ПДВ.

5. Строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг: до  31 грудня 2024 року включно

6. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій:  06.04.2024р.

7. Умови оплати

Подія

Опис

Тип оплати

Період,

(днів)

Тип

днів

Розмір

оплати,

(%)

постачання товару

Розрахунок за Товар здійснюється Замовником   по факту його поставки.

У платіжних дорученнях повинно бути посилання на номер даного Договору. Розрахунок за поставлений Товар здійснюється упродовж 15 (п’ятнадцяти) робочих днів з дати отримання Замовником Товару.

Замовник вважається таким, що виконав всі свої зобов'язання по оплаті Товару з моменту перерахування загальної вартості Товару після пред'явлення Продавцем документів (оформлених відповідно до чинного законодавства України): 

–    Видаткових накладних.

Замовник не несе відповідальності за затримку фінансування Договору, яка сталася не з його вини.

У разі затримки бюджетного фінансування та /або затримки здійснення платежів не з вини Замовника, розрахунок за поставлений Товар здійснюється упродовж 5 (п’яти) банківських днів з дати отримання Замовником бюджетного фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок та/або можливості здійснити платежі.

післяплата

15

робочі

100

 

8. Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції:  українською мовою.

9. Розмір забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати):   не вимагається.

 9.1.Вид  забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати):   не зазначається

9.2.Умови надання забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати): не передбачається

10. Дата розкриття тендерних пропозицій, якщо оголошення про проведення відкритих  торгів оприлюднюється відповідно до частини третьої статті 10 цього Закону: визначається електронною системою  закупівель автоматично

10.1. Час розкриття тендерних пропозицій, якщо оголошення про проведення відкритих торгів оприлюднюється відповідно до частини третьої статті 10 цього Закону: визначається електронною системою  закупівель автоматично

11. Розмір мінімального кроку пониження ціни під час електронного аукціону у межах   від 0,5 відсотка до 3 відсотків очікуваної вартості закупівлі або в грошових одиницях: 1% 

12. Математична формула для розрахунку приведеної ціни (у разі її застосування):

Оцінка тендерних пропозицій здійснюється на основі критеріїв:  – ціна; – відстань від автозаправних станцій  учасника (далі – АЗС) до бази установи (км).

       Відстань від автозаправних станцій учасників до бази установи повинна забезпечувати можливість щоденної заправки автотранспортних засобів установи та мінімальні затрати часу та економне використання пального  при переїзді для заправки від установи до АЗС.

Питома вага критеріїв:

Ціна – 70%;

Відстань від автозаправних станцій учасника до бази установи (км) – 30%:

відстань від АЗС  до 10 км – 30%;

відстань від АЗС від 10 до 15 км - 20%;

відстань від АЗС більше 15 км – 0%.

Найбільш економічною вигідною пропозицією буде вважатися пропозиція з найнижчою ціною з урахуванням усіх податків та зборів (в тому числі податку на додану вартість (ПДВ), у разі якщо учасник є платником ПДВ або без ПДВ-у разі, якщо Учасник  не є платником ПДВ.

Приведена ціна. Формула розрахунку приведеної ціни

Приведена ціна - це ціна, зазначена продавцем у тендерній пропозиції та перерахована з урахуванням показників інших критеріїв оцінки за математичною формулою, визначеною замовником у тендерній документації.

Інформацію про застосування нецінових критеріїв та їхню питому вагу зазначено в оголошення про проведення процедури закупівлі та тендерній документації.

Приведена ціна = Ціна пропозиції / Коефіцієнт корекції (КК)

Коефіцієнт корекції система обраховує автоматично та вже на його основі відображає приведену ціну пропозиції Продавця.

Формула розрахунку коефіцієнту корекції

КК = 1 + (F1 + F2 + ...+Fn)/PV

де: КК - коефіцієнт корекції,

F1..Fn - значення кожного нецінового критерію, обраного постачальником,

PV - вага критерію “Ціна”.

13. Джерело фінансування: державний бюджет

14. Розмір, вид, строк та умови надання, повернення та неповернення  забезпечення виконання договору про закупівлю (якщо замовник вимагає його надати):  не вимагається.

15. Прізвище, ім’я та по батькові, посада та електронна адреса однієї чи кількох посадових осіб замовника, уповноважених здійснювати зв’язок з учасниками:

Гуз Андрій Михайлович –   уповноважена особа

 e-mail: kulikovka_bux@ukr.net ,  тел. 0984436255

 

Примітки. Закупівля здійснюється на очікувану вартість відповідно до потреби 2024р.  та відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» з урахуванням положень постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 №1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».