Соціальний проєкт «Наближуємо послуги – скорочуємо відстань» у Вересочі та Дрімайлівці

  • 598

 

Фото без опису

 

Наближається до завершення цьогорічний соціальний проєкт «Наближуємо послуги – скорочуємо відстань». 03 квітня, у передостанній тиждень роботи проєкту,  робоча група представників служб громади працювала у Вересочі та Дрімайлівці.

Нагадаємо, проєкт започаткований у 2023 році за ініціативи селищного голови Юлії Постернак. Його мета – максимально наблизити послуги до громадян. Цього року проєкт розпочато 29 лютого. За 5 тижнів фахівці відвідали 11 населених пунктів громади.

Як і скрізь, тут фахівці такоє поінформували жителів про нове у законодавстві, про послуги, які надають служби громади,  надавали індивідуальні консультації.

На зустрічах у Вересочі та Дрімайлівці  виступили  завідувач  сектору соціального захисту населення Куликівської селищної ради  Оксана  Парандич, директор Територіального центру соціального обслуговування  Юрій Лаврінчук, заступник директора Центру соціальних служб  Наталія Мальчикова, адміністратор відділу ЦНАП  Лариса Сало, начальник відділу земельних відносин селищної ради  Любов Корявець, заступник начальника відділу обслуговування громадян №4 Головного управління ПФУ в Чернігівській області Оксана Рева, генеральний  директор КНП "Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Максим Момот.

 

 Під час зустрічей жителі сіл порушували наступні питання:

  • щодо приїзду до населеного пункту сімейного лікаря;
  • щодо безоплатної здачі аналізів в мережі медичних лабораторій «Сінево» за направленням лікаря;
  • щодо оформлення соціальної допомоги особі, що не має права на пенсію;
  • щодо терміну виплати субсидії на житлово комунальні послуги;
  • земельні питання.