Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі лабораторних послуг

  • 30

Фото без опису

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі лабораторних послуг, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

найменування замовника: КНП «Куликівський ЦПМСД».

місцезнаходження  замовника: Україна, 16300, Чернігівська область, Чернігівський район, смт.  Куликівка, ВУЛИЦЯ ПИРОГОВА, будинок  16.

Ідентифікаційний код замовника: 40204397.

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Послуги проведення лабораторних досліджень

(код за ЄЗС ДК 021:2015: 85145000-7 Послуги медичних лабораторій)

 

Вид процедури закупівлі: ВІДКРИТІ ТОРГИ з особливостями

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-05-011476-a.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 94 443,35 грн з ПДВ

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів / послуг методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.

При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом цін на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі.

Розмір бюджетного призначення: Закупівля здійснюється на очікувану вартість.

Нормативно-правове регулювання. Виконавець  зобов'язується  на власному медичному обладнанні за направленням Замовника, на умовах і в терміни, передбачені цим Договором надавати Замовнику  послуги на проведення   лабораторних досліджень  (код ДК 021:2015 –   85140000-2 – Послуги у сфері охорони здоров’я різні - Послуги з проведення наступних лабораторних досліджень: загальний аналіз крові  з лейкоцитарною формулою; загальний аналіз сечі;загальний холестерин; аналіз крові на цукор(глюкоза в крові) (надалі – медичні послуги) визначається в Специфікації до Договору. Згідно вимог наказу МОЗ № 504 від 19.03.2018 «Про затвердження Порядку надання первинної медичної допомоги"

 

Загальні положення. Послуга, призначена для виконання Виконавцем.  

Виконавець повинен забезпечити надання послуг Замовнику, якість яких  повинна відповідати чинним нормам якості для послуг даного виду, технічним  вимогам, а також вимогам чинних нормативних правових актів та нормативних документів щодо належної якості надання послуг даного виду,  безпеки  для  життя  і здоров’я  споживачів, навколишнього  природного середовища.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик. Замовник самостійно визначає необхідні  технічні характеристики предмета закупівлі виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

 

Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації та іншим вимогам до предмету закупівлі, що містяться в тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість надання послуг, у відповідності до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.

 

№ з/п

Найменування

Одиниці виміру

Кількість

1

Загальний аналіз крові з лейкоцитарною формулою

послуга

111

2

Загальний аналіз сечі

послуга

393

3

Аналіз крові на глюкозу

послуга

133

4

Загальний холестерин

послуга

118

 

Забір біоматеріалів проводиться в межах селища Куликівка Куликівської селищної ради. Отримання результатів в день забору зразка.