Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі  баків  для води

  • 62

Фото без опису

 

КУЛИКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі  баків  для води, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

найменування замовника: КУЛИКІВСЬКА СЕЛИЩНА  РАДА

 

місцезнаходження  замовника: Україна, 16300, Чернігівська область, Чернігівський район, селище  Куликівка, ВУЛИЦЯ МИРУ,  будинок  67

Ідентифікаційний код замовника: 04412432

Категорія замовника: 1 (органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону)

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Баки для води  (код за ЄЗС ДК 021:2015:44610000-9 - Цистерни, резервуари, контейнери та посудини високого тиску)

Вид процедури закупівлі: ВІДКРИТІ ТОРГИ з особливостями

Ідентифікатор закупівлі:UA-2024-04-10-011279-a

Очікувана вартість предмета закупівлі: 190 000,00 грн.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Розрахунок очікуваної вартості товарів здійснено методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.

При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом цін на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі.

 Розмір бюджетного призначення: Закупівля здійснюється на очікувану вартість.

 Нормативно-правове регулювання. Товар повинен відповідати безпечності та якості, вимогам охорони праці, екології, чинним нормативним документам України. Товар повинен відповідати стандартам, що визначені відповідними ДСТУ або ГОСТ.                    

Загальні положення. Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі з огляду на специфіку предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик.

 

Поліетиленова вертикальна ємність

 - об’єм не менше  1000 літрів;

 - висота  не менше  187 - 200 см ;

- ширина не менше  78 см;

- довжина  не менше  78см.;

- D горловини  не менше  35 см;

- Товщина стінки не менше  5 мм;

- різьба для  підкл. 1 дюйм

- добре проходить у дверні отвори   і   легко ставати   в кузов автомобіля.

Особлива міцність забезпечується за рахунок форми виробу та ребер жорсткості.

Товар, що поставляється має бути новим, таким, що раніше не використовувався. Товар повинен відповідати безпечності та якості, чинним нормативним документам України.  Доставку   здійснює Постачальник за свій рахунок.

Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в  тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість поставки товару відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.