Засідання виконавчого комітету селищної ради: розглянули  актуальні питання    

  • 311

Фото без опису

30 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Вела засідання перший заступник селищного голови Тетяна Сосімович.  На порядок денний було винесено 23 питання.

Члени виконкому і запрошені заслухали звіт генерального директора комунального некомерційного підприємства «Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Максима Момота про роботу підприємства у 2023 році.  

Начальник відділу фінансів селищної ради Наталія Качкарда  представила на погодження виконкому проєкти рішень про звіт про виконання бюджету Куликівської громади за І квартал 2024 року та про внесення змін до бюджету громади на 2024 рік.

Шість питань порядку денного, які розглянули члени виконкому, стосувалися захисту прав та інтересів дітей та соціального захисту громадян.

Затвердили рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені/пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, відповідно до заяв громадян (9 питань).

Рішеннями виконкому надали дозвіл на видалення аварійних дерев, на проведення ремонту орендованого приміщення, на зміну адреси житлового будинку.  

Розглянули інші питання. З усіх питань порядку денного затвердили відповідні рішення.

Детальніше з рішеннями виконкому можна ознайомитись на цьому ж сайті за посиланням: Документи засідань виконавчого комітету. Рішення будуть оприлюднені не пізніше 5 робочих днів від дня прийняття, відповідно до вимог чинного законодавства.