Засідання виконавчого комітету селищної ради: розглянули  актуальні питання  

  • 750

 Фото без опису

На черговому засіданні виконавчого комітету селищної ради, яке відбулося 30 травня, розглянули 24 питання порядку денного.

Члени виконкому і запрошені заслухали ЗВІТ начальника Служби у справах дітей та сім’ї Антоніни Вересоцької про роботу Служби за період із січня 2023 по травень 2024 року.

Шість питань порядку денного, які розглянули члени виконкому, стосувалися захисту прав та інтересів дітей, які перебувають на обліку Служби у справах дітей та сім’ї.

Затвердили рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені/пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, відповідно до заяв громадян (9 питань).

Рішеннями виконкому надано дозвіл на зміну адреси житлового будинку, взято на квартирний облік трьох осіб(за заявами громадян).  

Розглянули земельні питання та питання цивільного захисту населенняінші питання. З усіх питань порядку денного затвердили відповідні рішення.

Детальніше з рішеннями виконкому можна ознайомитись на цьому ж сайті за посиланням: Документи засідань виконавчого комітету. Рішення будуть оприлюднені не пізніше 5 робочих днів від дня прийняття, відповідно до вимог чинного законодавства.