Вересоцький ліцей перепрофільовано на гімназію

  • 323

Фото без опису

26 червня відбулася 42-та сесія селищної ради. Головувала на сесії селищний голова Юлія Постернак. У роботі сесії взяли участь помічниця депутата обласної ради Віктора Труша Марія Попович, старости старостинських округів, керівники окремих структурних підрозділів селищної ради та установ громади. На порядок денний  було винесено 35 питань, з них: 24 земельних  питання, 2 – освітянських питання, 5 питань – щодо розпоряджання майном комунальної власності, 2 бюджетних питання, з них 1- підтримка ЗСУ, інші  питання.

Коротко про деякі рішення 42-ї сесії:

  • Виділено субвенцію з бюджету громади одній з військових частин ЗСУ у розмірі 200 тис. грн на придбання необхідного для виконання бойових завдань обладнання.
  • З метою приведення у відповідність до законів  України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» установчих документів закладу освіти та освітньої мережі,  враховуючи результати громадських обговорень затвердили рішення про  перепрофілювання (зміну типу) та зміну найменування Вересоцького ліцею на Вересоцьку гімназію Куликівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області. Затверджено новий Статут освітнього закладу.
  •  З метою економічної ефективності функціонування закладів освіти громади, приведення освітньої мережі у відповідність до вимог законодавства та освітніх потреб населення припинено шляхом ліквідації структурний підрозділ дошкільної освіти «Пролісок» Вересоцького ліцею  Куликівської селищної ради.
  •  З метою запобігання та протидії домашньому  насильству затверджено Програму роботи з кривдниками на території Куликівської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки.

Розглянули блок земельних та майнових питань, інші питання.

З 32  питань порядку денного затвердили позитивні рішення. Рішення з 31,32,33 питань порядку денного не набрали необхідної підтримки депутатів, відповідно – не прийняті. З результатами поіменного голосування та рішеннями 42-ї сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному сайті Куликівської громади: за посиланням: Документи сесій селищної ради. Рішення сесії будуть оприлюднені у термін, визначений чинним законодавством: не пізніше 5 робочих днів від дня ухвалення.