Засідання виконавчого комітету селищної ради: погодили звіт про виконання бюджету за І півріччя 2024 року

  • 363

Фото без опису

На черговому засіданні виконавчого комітету селищної ради, яке відбулося 19 липня під головуванням селищного голови Юлії Постернак, розглянули 30 питань порядку денного.   

Члени виконкому і запрошені заслухали звіт директора Центру соціальних служб Лариси Карцевої про роботу Центру у 2023, І-му півріччі 2024 року.

Начальник відділу фінансів селищної ради Наталія Качкарда  представила на погодження виконкому проєкти рішень про звіт про виконання бюджету громади за І півріччя 2024 року та про внесення змін до бюджету Куликівської селищної територіальної громади на 2024 рік.   

Як орган опіки та піклування виконком розглянув та затвердив рішення з 14 питань, які стосувалися захисту прав та інтересів дітей з соціально вразливих категорій.

Затвердили рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені/пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, відповідно до заяв громадян (9 питань).

Рішеннями виконкому надали дозвіл на видалення аварійних дерев, затвердили план роботи виконавчого комітету на ІІ півріччя цього року.

Розглянули інші питання. З усіх питань порядку денного затвердили відповідні рішення.

Детальніше з рішеннями виконкому можна ознайомитись на цьому ж сайті за посиланням: Документи засідань виконавчого комітету. Рішення будуть оприлюднені не пізніше 5 робочих днів від дня прийняття, відповідно до вимог чинного законодавства.