У селищній раді нова депутатка від партії УДАР

  • 247

Фото без опису

 

29 серпня відбулася чергова 45-та сесія Куликівської селищної ради. На порядок денний було винесено 37 питань. Традиційно найбільшим був блок земельних питань -17 проєктів рішень, блок комунального майна  – 8 питань, 6 питань стосувалися галузі освіти, 1 - бюджету. Решта питань стосувалися різних сфер життєдіяльності громади. У роботі сесії взяли участь депутатка Чернігівської обласної ради(ВО "Батьківщина") Валентина Мельник та помічниця депутата Чернігівської обласної ради Віктора Труша Марія Попович.

УВАГА! Відповідно до Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо забезпечення прозорості місцевого самоврядування», який набув чинності 15 серпня 2024 року, 29 серпня 2024 року у сесійній залі вперше проводився відеозапис засідання(!). Наступні сесії також будуть проводитися з відеозаписом.

Відео засідань сесії селищної ради можна буде переглядати на  YouTube за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=cg6ZahA46uk

https://www.youtube.com/watch?v=kEwBO4s51RU

 

Коротко про окремі рішення 45-ї сесії:

  • Рішенням сесії розпочато повноваження депутата Куликівської селищної ради 8 скликання КАПЛЕНОК Юлії Віталіївни, обраної  від Чернігівської обласної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка». Нагадуємо, рішенням попередньої 44-ї сесії достроково припинено повноваження депутатки Людмили Анюховської (УДАР) відповідно до поданої заяви за власним бажанням.
  •  Внесено зміни до бюджету 2024 – перерозподілено кошти на фінансування нагальних потреб у освіті, медицині, соціальній сфері, підтримці ЗСУ.
  •  З метою приведення установчих документів закладу у відповідність до норм чинного законодавства України (зміни адреси, структури) затверджені у новій редакції Статути закладів освіти, мистецької школи, Положення про трудовий архів та Центр соціальних служб.

Розглянули інші нагальні питання.

 

З 36  питань порядку денного затвердили позитивні рішення. Рішення з 35-го питання порядку денного не набрало необхідної підтримки депутатів, відповідно – не прийнято. З результатами поіменного голосування та рішеннями 45-ї сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному сайті Куликівської громади: за посиланням: Документи сесій селищної ради. Рішення сесії будуть оприлюднені у термін, визначений чинним законодавством: не пізніше 5 робочих днів від дня ухвалення.

Інші новини/news

Всі новини/news