Куликівська територіальна громада бере участь у конкурсі «ГРОМАДА НА ВСІ СТО»

  • 505

Фото без опису

Конкурс “Громада на всі 100” — це можливість виграти матеріальну підтримку на реалізацію важливих і корисних місцевих ініціатив.

Проєктом від нашої громади є встановлення гібридної сонячної елекростанції для потреб резервного живлення КП " Куликівське ВУЖКГ", мета якого - безперебійне водопостачання під час відключень електроенергії, зменшення викидів парникових газів та зменшення фінансового навантаження на споживачів централізованого водопостачання, а це - 4230 осіб (тариф буде скорегований/зменшений, за рахунок зменшення складової тарифу-витрат на електроенергії.)

Організатором конкурсу є ТОВ "СЛМ Новини" у партнерстві з програмою USAID DOBRE, ГО "Український Кризовий Медіа-Центр" та Global Communities.

 Громада, яка переможе у конкурсі, отримає для реалізації проєкту винагороду, вартість якої в гривневому еквіваленті не перевищуватиме 100 000 доларів США у вигляді матеріалів, обладнання, товарів тощо або робіт чи послуг.

 Шановні жителі Куликівської громади! Для перемоги у конкурсі потрібна Ваша підтримка (навіть тих, хто на даний час перебуває за кордоном!). Не будьте байдужі , проголосуйте за нашу громаду в період з 14 жовтня 2024 року  по 10 листопада 2024 року. на сайті https://fakty.com.ua/hromady/ шляхом проставлення відмітки « Проголосувати», після реєстрації через свій обліковий запис  у соціальній мережі Factbook/

Слідкувати за перебігом конкурсу і підтримати наш проєкт можна на фейсбук сторінці https://www.facebook.com/HromadaNaVsi100

Детально з умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням: https://fakty.com.ua/hromady/