Звіт про результати громадських обговорень щодо перепрофілювання (зміни типу) та зміни найменування закладів загальної середньої освіти: Вересоцького, Горбівського та Ковчинського ліцеїв

  • 83

Фото без опису

 

Відповідно до законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування», постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.20210 №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», з метою забезпечення гласності, прозорості та відкритості діяльності органу місцевого самоврядування, урахування думки громадськості під час прийняття важливих рішень для Куликівської громади, на підставі розпорядження Куликівського селищного голови від 02 серпня 2023 року №112 «Про організацію та проведення громадського обговорення», 18, 19 та 20 червня 2024 року було заплановано проведення громадських обговорень щодо перепрофілювання (зміни типу) та  зміни найменувань Вересоцького ліцею Куликівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області, Горбівського ліцею Куликівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області та Ковчинського ліцею імені Л.П. Деполович Куликівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області на Вересоцьку гімназію Куликівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області, Горбівську гімназію Куликівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області та Ковчинську гімназію імені Л.П. Деполович Куликівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області відповідно.

Організатором громадських обговорень є Куликівська селищна рада. Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень розміщено у вільному доступі на офіційному сайті Куликівської громади 02 серпня 2023 року (див. за покликанням https://kulykivska-gromada.gov.ua/news/1690984734/ ).

Пропозиції, зауваження та рекомендації щодо громадських обговорень можна було подавати в усній, письмовій та електронній формі з моменту повідомлення про обговорення до громадського обговорення в останньому населеному пункті громади, зазначеному в графіку проведення публічного громадського обговорення зазначених вище питань (додаток 2 до розпорядження голови Куликівської селищної ради від 02.08.2023  №112).

Слід зазначити, що пропозицій зауважень чи рекомендацій протягом визначеного періоду до Куликівської селищної ради не надходил.

По кожному питанню щодо перепрофілювання (зміни типу) та зміни найменувань закладів загальної середньої освіти складено протоколи.