Презентація першої збірки Людмили Ковальчук

  • 1019

    Людмила Ковальчук очолює літературно-мистецьку світлицю «Стежина», що працює при Куликівській районній бібліотеці. Відомий на Куликівщині літератор та громадський діяч Сергій Горбенко так сказав про свою молоду колегу: «Про її чудові вірші не скажеш у двох словах. Їх треба прочитати, осмислити і хоч трохи знати цю молоду людину, енергії, палкої натури і, водночас, розуму та мудрості якої вистачило б на кількох. І все це не лише, як Дар Божий, а і результат суворих уроків життя, які кожен із нас сприймає по різному. Одних вони ламають, інших – роблять сильнішими. Відчувається, що Людмила належить до останніх».

Презентація її першої літературної збірки із філософською назвою «На «до» і «знаю ціни» відбулася 9 лютого 2018 року у районному будинку культури. Винуватиця події зібрала повну залу щирих прихильників її творчості, а краса і щирість віршів всіх зачарували.

Молоду поетесу із виходом з друку її першої поетичної збірки в цей день вітали Куликівський селищний голова Наталія Халімон, заступник голови райдержадміністрації Олена Баглай, заступник голови райради Юрій Крепосний, друзі та колеги. Нехай же ця перша збірка стане лише вдалим стартом для юної авторки!

Дуже приємно, що завдячуючи нашому меценату депутату обласної ради Віктору Трушу кожна з бібліотек Куликівщини отримає по примірнику цієї книги, адже так важливо, щоб поціновувачі поезії  мали змогу  доторкнутися до тендітних струн творчого доробку талановитої авторки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису