Заклади освіти передані у комунальну власність Куликівської ОТГ

  • 1380

Фото без опису

Фото без опису

 

20  липня відбулася дванадцята сесія селищної ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Віктор Труш, заступники селищного голови, керівники окремих структурних підрозділів селищної ради, виконувачі обов»язків старост сіл громади.

Головувала на сесії Куликівський селищний голова Наталія Халімон.

Всього на порядок денний дванадцятої сесії  селищної ради було внесено 26 питань, 16 з яких склав блок земельних питань.

З метою завершення процедури прийняття закладів освіти у власність Куликівської об’єднаної територіальної громади, на підставі рішення дев’ятої сесії Куликівської селищної ради сьомого скликання від 31 травня 2018 року №221 «Про прийняття у комунальну власність Куликівської об’єднаної територіальної громади зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Куликівського району Чернігівської області закладів освіти» рішенням дванадцятої сесії селищної ради приміщення і майно шкіл громади, центр позашкільної освіти та дитячо-юнацьку спортивну школу було передано у комунальну власність Куликівської об»єднаної територіальної громади.  Депутати також затвердили нові Статути закладів освіти. Комунальний заклад "Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Деснянка»  буде переданий у комунальну власність селищної ради після завершення оздоровчого періоду.

Ще одним рішення дванадцятої сесії селищної ради сьомого скликання було передано у комунальну власність селищної ради приміщення і майно відділу освіти райдержадміністрації та транспортні засоби, в тому числі і шкільні автобуси.

Відповідно до рішення дванадцятої сесії селищної ради « Про внесення змін до рішення селищної ради №30 від 20.12.2017 року «Про селищний бюджет на 2018 рік» було виділено  із селищного бюджету 30 тис.грн на транспортні витрати на організацію поїздки двох шкільних футбольних команд до м. Пилва (Естонська Республіка) для участі у у Міжнародному Молодіжному футбольному турнірі, Лоотосприн 2018.  Кошти у  сумі 1134300,00 грн.  спрямовано із селищного бюджету  для надання субвенції районному бюджету на фінансування заробітної плати працівникам Комунального закладу «Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги». До селищного бюджету надійшла   субвенція з державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій у сумі 450000,00 грн. Кошти направлені на проведення капітального ремонту  комунального закладу «Куликівський заклад дошкільної освіти «Ромашка»  Куликівської селищної ради».