Загальні збори громадян пройшли у Хибалівці

  • 797

Жителі громади, що зібралися у приміщенні сільського будинку культури, були активними. До виконуючого обов’язки старости села Миколи Глушка, який звітував перед односельцями, було чимало запитань та пропозицій. Говорили про благоустрій, якість питної води у свердловині, про транспортне сполучення, вуличне освітлення.

       Турбує селян, що робота сільського будинку культури останнім часом майже непомітна, натомість незаконний продаж алкогольних напоїв на так званих "точках" процвітає.

        Зрештою, звіт було взято до відома, а щодо перспектив на поточний рік внесено чимало пропозицій. Загальними зборами було встановлено розмір податків з власників тракторів, коней, суми самооподаткування та за користування сінокосами, випасання ВРХ та на випадок пожеж. 

        На численні запитання хибалівців відповідав голова райдержадмінітрації Олексій Ракоїд, а заступники селищного голови Володимир Повозник та Віктор Богдан проінформували про перші кроки у роботі об’єднаної громади та плани на найближчий період. В поточному році у Хибалівці розпочнуться роботи з відновлення вуличного освітлення, буде надано допомогу щодо благоустрою території села.

         Зі звітами про свою роботу виступили депутат районної ради Юрій Крепосний та дільничний інспектор поліції Роман Неговський.

Фото без опису

Фото без опису