Загальні збори громадян 2018: Вересоч

  • 782

  15 лютого загальні збори громадян відбулися у Вересочі. У зборах взяли участь голова ОТГ Наталія Халімон, депутати Куликівської селищної ради Віктор Зеленський та Тетяна Кисла, дільничний лікар Максим Момот, представники агоропідприємств-орендарів.

У Вересочі на даний час проживає 993 особи, серед них – 319 пенсіонерів та 157 дітей.  

Виконуюча обов’язки старости  Галина Лазар прозвітував перед односельцями про роботу сільської ради у 2017 році та озвучила завдання на 2018 рік. Упродовж 2017 року сільська рада опікувалась соціальним захистом пільгових категорій громадян, зміцненням матеріально-технічної бази бюджетних закладів. Проводився цілий комплекс робіт з благоустрою.

 На сьогодні в селі орендують землю ТОВ «Сіверське», ТОВ «Незалежність» та СФГ «Колос», які тісно співпрацюють з місцевою адміністрацією.  

Активну участь в обговоренні доповіді взяли голова місцевої ветеранської організації Владислав Казимир, директор Вересоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Ольга Демиденко та депутат Куликівської селищної ради Тетяна Кисла.

Під час обговорення доповіді в.о. старости жителі громади озвучили питання, вирішення яких вони вважають першочерговими. Це –    реконструкція вуличного освітлення, проведення ремонту сільських доріг, організація збирання і вивезення сміття, необхідність встановлення додаткових автобусних зупинок, можливість побудови хлібопекарні. В результаті обговорення, всі зійшлися на тому, що пріоритетним завданням 2018 року для села стане вуличне освітлення.

Своє бачення шляхів вирішення проблем, озвучених вересочанами на загальних зборах, висловила голова Куликівської ОТГ Наталія Халімон. У своєму виступі очільниця громади проінформувала присутніх про перші кроки розбудови ОТГ, перспективи розвитку медичної галузі в умовах реформування, відповіла на запитання присутніх.

Рішенням загальних зборів були затверджені місцеві податки та збори на 2018 рік.

Фото без опису

Фото без опису