Загальні збори громадян 2018: Кладьківка

  • 922

 Загальні збори в Кладьківці відбулися 22 лютого в приміщенні сільської адміністрації. Традиційно про свою роботу в 2017 р. звітував виконуючий обов’язки старости Василь Бойко. У своєму виступі Василь Михайлович детально проаналізував доходи та видатки минулого року. Серед переліку зробленого варто згадати ремонти доріг, впорядкування кладовищ, заходи по благоустрою. Кладьківська сільська рада єдина в районі, котра виплачувала стипендію здібним учням школи. Серед першочергових планових заходів на 2018 р. було визначено необхідність грейдерування грунтових доріг, продовження освітлення решти вулиць села, ремонт сільського будинку культури, встановлення огорож безхозних домогосподарств по центральній вулиці.

Досить жвавим та конструктивним було обговорення  доповіді. Селяни нарікали на несвоєчасне обстеження ВРХ на предмет наявності лейкозу, виразивши побажання, щоб ці заходи ветлікарі здійснювали до вигону худоби на пасовище (квітень-травень). Чимале занепокоєння у кладьківців викликає закриття неврологічного відділення ЦРЛ. Частіше б хотіли тутешні мешканці бачити на прийомах і свого сімейного лікаря – хоча б двічі на місяць.

Участь у роботі загальних зборів у Кладьківці взяли голова Куликівської селищної ради Наталія Халімон,  депутат селищної ради Віктор Шрам, начальник управління освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Світлана Масльонко, дільничний інспектор Роман Неговський.

У своєму виступі перед кладьківською громадою голова селищної ради Наталія Халімон проінформувала присутніх про стан та найближчі перспективи розвитку Куликівської об’єднаної територіальної громади, подякувала жителів Кладьківки за активність, небайдужість та наполегливість у вирішенні питань місцевого значення і наголосила, що лише спільно в тісній співпраці місцевої влади, громади, при підтримці бізнесу та інвесторів можна вирішувати більшість питань місцевого значення.