У громаді розпочали весняне прибирання

  • 943

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

Вже традиційно у квітні кожного року Куликівщина активно долучається до Всеукраїнської екологічної акції "За чисте довкілля".

Напередодні Великодніх свят,  5 квітня у Чистий четвер, в Куликівці  та всіх селах  Куликівської ОТГ закипіла активна робота по прибиранню територій.

Працівники установ та організацій  наводили лад біля своїх приміщень та на закріплених територіях.

Колектив Куликівської селищної ради,  на чолі з селищним головою Наталією Халімон,  в числі перших долучився до весняного прибирання.

Наводити лад у своїй оселі напередодні Великодня стало доброю традицією для українців. Свій внесок у спільну справу доклали і небайдужі жителі сіл та райцентру, які взялися за прибирання своїх прибудинкових територій та господарських ділянок. 

На площі Куликівки вже почали встановлення Великодньої композиції, яка створила передсвятковий настрій для жителів і гостей селища.

Загалом упродовж весняної акції (квітня-травня) в усіх населених пунктах громади будуть проведені роботи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів, вулиць, доріг, тротуарів та зупинок громадського транспорту, а також очищення від сміття прилеглих до житлових масивів територій.