Засідання постійної комісії Куликівської селищної ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, екології та аграрних питань

  • 882

Фото без опису

13 березня відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань депутатської діяльності, регламенту,  законності, екології та аграрних питань. Засідання проводила голова комісії Валентина Мельник. 

Цього дня на комісії розглянули цілий блок земельних питань. 

На  порядок денний засідання комісії   були внесені наступні питання:

1. Про внесення змін до договорів оренди землі  ПрАТ  «Куликівське молоко»

2. Про передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «Текіла Голд»

3. Про продовження терміну договорів оренди землі  ФОП Мягкову Р.В.

4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

7. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки безоплатно у власність.

8. Про погодження відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

9. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

10. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустроющодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

11. Про   надання    дозволу    на  розроблення  проекту   землеустрою     щодо  відведення   земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.

12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення   земельної  ділянки в оренду.

13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності, на яку поширюється право земельного сервітуту.

14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності

15. Про визначення розміру збитків (упущеної вигоди), завданих Куликівській селищній раді  ПП «Глінком»

16. Про надання у тимчасове користування земель сільськогосподарського призначення.

17. Про внесення змін в договори оренди  нерозподілених земельних ділянок, розташованих на території села Бакланова Муравійка та села Вершинова Муравійка.

18. Про надання в тимчасове користування неуспадкованих земельних ділянок на території  Куликівської селищної ради.

19. Про надання в тимчасове користування земель нерозподілених земельних ділянок на території Куликівської селищної ради

20. Про передачу в  тимчасове  користування земельної ділянки в  межах    с. Дрімайлівка Куликівської  селищної ради.

21. Про внесення змін до договору оренди  нерухомого майна від 03 січня 2017 року, укладеного між Горбівською сільською радою  і ТОВ «Горбів Агро».

22. Про надання майна комунальної власності Куликівської селищної ради в оренду ПАТ «Укртелеком».

  Доповідала по питаннях порядку денного начальник відділу земельних відносин, екології та комунальної власності селищної ради  Ніна Клочок.

Після детального обговорення  всіх питань комісія прийняла рішення внести   їх на розгляд сесії селищної ради, яка відбудеться 18 квітня  2018 року.