Доходи селищного бюджету у І кварталі 2018 року перевищили планові показники

  • 891

Фото без опису

8 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради.

Вела засідання Куликівський селищний голова.

Члени виконкому розглянули наступні питання порядку денного:

  1. Про звіт про виконання селищного бюджету за І квартал  2018 року.
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Перемоги у селі Пенязівка Куликівського району Чернігівської області»
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Центральна, З. Космодем’янської, Шевченка, Шкільна, провулок Центральний у селі Авдіївка  Куликівського району Чернігівської області»
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Центральна у селі Бакланова Муравійка Куликівського району Чернігівської області»
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Незалежності у селі Веселе Куликівського району Чернігівської області»
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Квіткова, Петрівська, Кобзарева у селі Вершинова Муравійка Куликівського району Чернігівської області»
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Б.Хмельницького, Шевченка,  Лісова, Шкільна, Трудова у селі Грабівка Куликівського району Чернігівської області»
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Привокзальна, Шевченка, С. Парубця, Перемоги, 1 Травня, Придеснянська у селі Дрімайлівка Куликівського району Чернігівської області»
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Центральна у селі Жуківка Куликівського району Чернігівської області»
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Перемоги, Деполович, Л. Українки у селі Ковчин Куликівського району Чернігівської області»
  1.  Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Шевченка, Центральна, Озерна у селі Орлівка Куликівського району Чернігівської області»
  1.  Про затвердження переліку проектів, фінансування яких буде здійснюватись за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури  об’єднаних територіальних громад у 2018 році.
  1.  Про надання дозволу на видалення дерев.
  1.  Про уточнення поштової адреси об’єктам нерухомості ТОВ «Сіверське».
  2.  Про склад громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Куликівської селищної ради.
  3.  Про взяття на квартирний облік Соломатіна Максима Сергійовича.
  4.  Про затвердження складу комісії по приватизації державного житлового фонду.
  5.  Про визначення підрядника на виконання топографічної зйомки населених пунктів Куликівської селищної ради.
  6.  Про погодження Алгоритму дій на виконання статті 32 Закону України «Про відходи».

По першому питанню порядку денного  виступила начальник фінансового управління селищної ради Лариса Авжи, яка зокрема поінформувала присутніх, що до загального фонду селищного бюджету за  перший квартал 2018 року надійшло  11273,0 тис. грн  доходів (без врахування  трансфертів), що становить 123,7% до планових показників на період. У порівнянні з  минулим  роком  власні доходи  загального фонду  бюджету   збільшились на   29,0 %, або на 2532,2 тис. грн.

Із загального фонду селищного бюджету за перший квартал 2018 року  проведено видатків на  суму 21971,2 тис. грн,  що становить 92,1  відсотка  до уточнених призначень звітного періоду. Вільні залишки спрямовані до бюджету розвитку.

Питання про звіт  про виконання селищного бюджету буде  внесене на розгляд наступних сесій районної ради. 

 Члени виконавчого комітету  розглянули та затвердили  проектно-кошторисну документацію на реконструкцію мереж вуличного освітлення населених пунктів Куликівської ОТГ та  перелік проектів, фінансування яких буде здійснюватись за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури  об’єднаних територіальних громад у 2018 році.

Таким чином громада задекларувала серед основних пріоритетів розвитку інфраструктури на поточний рік: реконструкцію вуличного освітлення, ремонт доріг, будівництво водозаборів та свердловин, придбання нової техніки для Куликівського ВУЖКГ. 

На засіданні були також розглянуті й інші нагальні питання.

Детальніше з рішеннями виконавчого комітету селищної ради можна ознайомитись на цьому ж сайті  в рубриці "Виконавчий комітет селищної ради".