Незабаром в Куликівській ОТГ розпочнуться роботи з реконструкції вуличного освітлення

  • 929

Фото без опису

17 травня відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради.  Вела засідання Куликівський селищний голова Наталія Халімон.

На порядок денний було внесено  13 питань:

  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Перемоги, Миру, Партизанська, Ткачівка у селі Вересоч Куликівського району Чернігівської області»
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Травнева, Троїцька, Польова у селі Виблі  Куликівського району Чернігівської області»
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Гончарівка, Шевченка, Довгого у селі Дроздівка Куликівського району Чернігівської області»
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Куликівський шлях, Рибакова, Андрієвського, Шевченка, Козацька у селі Салтикова Дівиця Куликівського району Чернігівської області»
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Шевченка,  Миру, Мічуріна, Назаренка, Лугова, Солов’їна  у селі Хибалівка Куликівського району Чернігівської області»
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Будівництво водозабірної свердловини для водопостачання жителів с. Горбове на перехресті вулиць Миру та Шевченка в Куликівському районі Чернігівської області»
  1. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Будівництво водозабірної свердловини з установкою водозабірних колонок по вулиці Центральна  у селі Орлівка Куликівського району Чернігівської області»
  1.  Про затвердження переліку проектів, фінансування яких буде здійснюватись за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури  об’єднаних територіальних громад у 2018 році.
  1.  Про надання дозволу на видалення дерев.
  1.  Про затвердження висновків опікунської ради.

11. Про перерозподіл зекономленого пального.

12. Про надання дозволу на розміщення надувних батутів.

13. Про присвоєння поштової адреси приміщенню зерноскладу.

Таким чином  в громаді завершили  підготовчі роботи по оформленню необхідної документації, щоб отримати державну субвенцію на реалізацію важливих інфраструктурних проектів. 

Субвенція надійде найближчим часом. Будуть укладені договори з підрядними організаціями і власне роботи з реконструкції мереж вуличного освітлення, будівництва водозаборів та свердловин будуть розпочаті. 

Вже цього року  вулиці сіл громади   знову будуть освітлюватися.   В громадах з"явиться якісна питна вода.

Крім того для покращення роботи з благоустрою населених пунктів та надання послуг  жителям  громади для Куликівського ВУЖКГ буде придбана нова техніка.

А для організації цікавого відпочинку найменших членів громади в центральному парку Куликівки у період з 1 червня по 1 вересня будуть постійно працювати надувні батути. Своїм рішення виконавчий комітет  надав дозвіл приватному підприємцю Сидорчуку В.М. на встановлення в центральному парку Куликівки на літній період надувних батутів.