Випускний бал у Куликівському дитячому ясла-садку "Ромашка"

  • 1094

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

23  травня начальник управління освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді та спорту селищної ради Світлана Масльонка взяла участь у випускному святі в Куликівському дитячому ясла-садку "Ромашка".  Цього року Куликівський дошкільний заклад випускає 52 маленьких жителів селища, які незабаром стануть першокласниками.

Звертаючись до присутніх у залі Світлана Масльонка привітала усіх з таким хвилюючим і незабутнім святом, побажала вихованцям, працівникам дитячого садка та батькам здоров’я,  добробуту і здiйснення всіх бажань та зазначила, що, дивлячись на таких прекрасних, розумних і талановитих дітей та молодих і активних батьків, можна бути стовідсотково впевенним у щасливому майбутному Куликівської громади. Окремі слова вдячності були адресовані молодому і  креативному педагогічному колективу  закладу під керівництвом Ірини Гарбуз, який йде в ногу з часом і забезпечує високий рівень дошкільного виховання маленьких куликівців. Світлана Масльонка  вручила  відзнаки Управління помічникам вихователів  та працівникам господарської групи закладу. Ну і, як годиться за   традицією, посадовець завітала на свято не з порожніми руками, а з подарунками  від селищної ради для маленьких випускників. Кожен з них отримав набір "Пенал" з канцелярським приладдям, який точно стане в нагоді майбутнім першокласникам. 

З радісним і хвилюючим святом малих випускників,батьків та колектив закладу вітала помічник народного депутата України Валерія Давиденка Любов Наумець. Вона повідомила загалу, що незабаром  за сприяння Валерія Давиденка в громаду надійдуть кошти державної  субвенції в сумі 450 тис. грн. на капітальний ремонт незадіяного приміщення садочка, де буде відкрита ще одна дитяча група. Попит на відвідування садочка в селищі досить  великий. 

Прозвучали на святі   привітання і  від  депутата селищної ради Валентини Мельник, яка побажала майбутнім школярам успіхів у навчанні.

Мама маленької випускниці Поліни Романенко Вікторія Ленідівна  від імені батьків подякувала колективу дитячого садка за тепло і турботу, з якими вони виховували і навчали їхніх дітей. Малі вихованці також подякували усім працівникам садочка віршованими рядками і піснями.

Завідуюча дитячим садком Ірина Гарбуз привітала випускників, батьків і гостей зі святом та  вручила вихованцям символічні посвідчення випускника садочка і подарунки від меценатів свята: народного депутата України Валерія Давиденка, депутатів обласної ради Віктора Труша та Ярослава Сторубльова.

Юні випускники підготували для гостей свята і своїх рідних цікаву концертну програму, під час якої вражали своїми читацькими, хореографічними та акторськими здібностями. Здивували неабияким театральним талантом і батьки, які в жартівливій сценці перетворилися на власних дітей. Не обійшлося і без випускного вальсу, який у виконанні чарівних маленьких леді у вечірніх сукнях та серйозних  малих джентельменів у костюмах, був особливо зворушливим. 

За давньою українською традицією батьки благословили своїх дітей на нову сходинку життя вишивиним рушником.