У школах Куликівської ОТГ пролунав останній дзвоник

  • 1050

25 травня у загальноосвітніх навчальних закладах громади пройшло свято останнього дзвоника. Заступники селищного голови Володимир Повозник та Віктор Богдан цього дня вітали зі святом учнів та викладачів, відповідно, Ковчинської ЗОШ І-ІІІ  ст. та Горбівської ЗОШ І-ІІІ ст. Начальник відділу освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді та спорту селищної ради Світлана Масльонка відвідала свято останнього дзвоника в Жуківській ЗОШ І-ІІ ст. 

Посадовці побажали школярам веселих і змістовних літніх канікул: незабутніх подорожей і походів, нових друзів, багато цікавих і приємних вражень від літнього відпочинку. Особливі слова були адресовані цьогорічним випускникам. На порозі самостійного життя у цей нелегкий час  їм бажали  зробити свідомий вибір, від якого залежатиме їх подальша доля і майбутнє  України, яку їм належить розбудовувати.

Найбільш велелюдне свято відбувалося в центральній школі району - Куликівській. Учасників урочистостей зі святом привітали директор школи Ольга Труш та начальник відділу освіти  райдержадміністрації Людмила Анюховська.  Вони  поздоровили учнів та викладачів школи із завершенням навчального року, вагомими досягненнями у навчанні, спорті та позашкільній роботі, побажали закладу і далі тримати високу планку однієї з кращих шкіл громади та вручили відзнаки переможцям і призерам обласних і районних конкурсів та олімпіад. Нагороди ( грошові стипендії) отримали і кращі викладачі школи, які підготували переможців і призерів олімпіад.

Команда Куликівської школи "Запорожці", яка стала переможцем районного етапу Всекраїнської спортивної військово-патріотичної гри "Сокіл" (Джура), на святі була нагороджена цінним подарунком.

Директор школи подякувала усім, хто допоміг школі виграти проект Фонду Кличка і отримати новий спортивний майданчик, який кілька днів тому прикрасив подвір"я школи. Незабаром в закладі з"явиться ще один спортивний майданчик - поле для міні-футболу зі штучним покриттям.  

Викладач предмету "Захист Вітчизни" Куликівської ЗОШ І-ІІІ ст. підполковник запасу Леонід Корнійчик разом з представниками ветеранських організацій району вручили Ользі Труш  медаль Всеукраїнської громадської організації ветеранів МВС  "За відданість справі" в номанації "Серце і душу віддаю дітям" за розвиток і розбудову Куликівської ЗОШ І-ІІІ ст. та за особистий внесок у справу військово-патріотичного виховання підростаючого покоління.

Цього року школи Куликівської ОТГ  випускають у самостійне життя 64 одинадцятикласники.