В Куликівці відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

  • 856

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

1 червня багаточисельна різнокольорова юрба школярів і дошкільнят наповнила веселими голосами і щирим сміхом центральну площу і парк  Куликівки – тут зібралися найменші жителі Куликівщини, щоб дружно і весело відзначити Міжнародний день захисту дітей.

Розпочалоя свято в центральному парку селища з теплих слів і привітань на адресу найменших учасників заходу - дітей. 

Від Куликівської селищної ради  юних жителів громади з Міжнародним днем захисту дітей та початком літніх канікул вітав заступник селищного голови Володимир Повозник. Він побажав дітям цікаво і змістовно провести літній відпочинок,отримати багато позитивних емоцій, оздоровитися, щоб в новому навчальному році бути такими ж активними та  веселими, як сьогодні.

Свої привітання куликівській малечі на святі адресували перший заступник голови райдержадміністрації Петро Єрко, заступник голови районної ради Юрій Крепосний, помічник народного депутата України Валерія Давиденка Любов Наумець.

Програма районного свята: "Дитинство веселкове - щасливе і чудове" була дуже насиченою і цікавою: конкурс малюнків на плакатах і на асфальті,  ігротека, різноманітні майстер-класи, виїзна торгівля, батути,  святковий концерт.

Цьогорічне свято було ще масовішим, ніж минулорічне. До маленьких куликівчан приєдналися групи школярів з Дрімайлівки, Ковчина, Горбового.

Призом для переможців і призерів конкурсу малюнків на асфальті  був безкоштовний святковий обід у кафе "Чікаго" (смт Куликівка). 

На святі ніколи було сумувати. Центр позашкільної освіти організував для малечі  ігротеку і майстер-клас по ліпленню з солоного тіста. Місцева майстриня Ольга Батюк навчала бажаючих виготовляти вироби із стрічок.

Черги дітлахів зібралися біля батуту для малюків, лотків з іграшками, та біля місця, де продавали солодку вату.

Цікавою була і концертна програма.  Юні артисти  подарували ровесникам чудовий концерт.

Всі учасники свята із задоволенням ласували солодощами і смачним морозивом від організаторів районного свята та спонсорів.