Депутати затвердили Програму зовнішнього освітлення населених пунктів Куликівської селищної ради на 2018-2020 роки

  • 1000

Фото без опису

Фото без опису

27 червня  відбулась одинадцята   сесія  селищної  ради.  В роботі сесії взяли участь виконувачі обов"язків старост  сіл, керівники структурних підрозділів селищної ради. Вела сесію Куликівський селищний голова Наталія Халімон.

На порядок денний десятої сесії було внесено 35 питань.  Порядок денний.                                                           

По першому питанню: про стан роботи по запобіганню злочинності, порушень правопорядку, дотримання законності на території Куликівської об’єднаної територіальної громади  за підсумками першого півріччя 2018 року на пленарному засіданні  сесії звітував начальник районного відділення поліції Валерій Слісаренко. Доповідь додається.

На спільному засіданні постійних комісій селищної ради по питанню про внесення змін до рішення Куликівської селищної ради від 20 грудня   2017 року №30 «Про селищний бюджет на 2018 рік»  доповідала начальник фінансового управління селищної ради Лариса Авжи. У зв"язку з перевиконанням доходної частини селищного бюджету та нагальною потребою виділення коштів на співфінансування  проектів будівництва водозабірних свердловин у селах Горбове і Орлівка,  придбання техніки для Куликівського ВУЖКГ та інші потреби,  фінансове управління запропонувало сесії селищної ради внести зміни до бюджету, збільшивши його доходну частину на 951 624, 00 грн.

На сесії  також ухвалили рішення про встановлення ставок і пільг та затвердження  місцевих податків та зборів на території Куликівської селищної ради на 2019 рік та мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території Куликівської селищної ради на 2019 рік.

Одноголосно депутати ухвалили рішення про Програму зовнішнього освітлення населених пунктів Куликівської селищної ради на 2018-2020 роки.

Заслухавши на спільному засіданні постійних комісій інформацію начальника управління освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді та спорту селищної ради Світлани Масльонки депутати одностайно підтримали рішення про створення при Управлінні методично-сервісного центру та затвердили Положення про групу централізованого господарського обслуговування.

Враховуючи негативну динаміку розвитку демографічної ситуації в селі Виблі та з метою економії бюджетних коштів на опалення закладів освіти прийнято рішення про переведення  Виблівського дитячого садка у пристосоване приміщення місцевої  школи, де на сьогодні навчається лише 46 дітей.

Рішеннями селищної ради було виділено матеріальну допомогу дитячому хореографічному колективу «Колосок» дитячої музичної школи для участі  у міжнародному конкурсі в Греції, Василю Кулінічу із Салтикової Дівиці для участі у чемпіонаті України з важкої атлетики серед ветеранів,  який відбувся 1 липня 2018 року у місті Львів та родині  Пилипенко А.В., які втратили в пожежі будинок.

Депутати ухвалили рішення по 23 земельних питаннях, детальну інформацію по кожному з  яких на  спільному засіданні постійних комісій надавала  начальник відділу земельних  відносин, екології та комунальної власності селищної ради Ніна Клочок.

Детальніше з рішеннями одинадцятої сесії селищної ради сьомого скликання можна ознайомитись на цьому ж сайті в рубриці «Сесійна діяльність».