Загальні збори громадян 2018: Вершинова Муравійка

  • 774

   02 лютого загальні збори громадян відбулися у Вершиновій Муравійці в приміщенні сільського будинку культури. У роботі зборів взяли участь голова Куликівської ОТГ Наталія Халімон, її перший заступник Сергій Калашник та представник районного відділення поліції Олег Ковтонюк.

  У с. В.-Муравійка нині проживає 393 жителі (в т.ч. в с. Кошарище – 23).  Серед них – 240 пенсіонерів та 27 дітей. Працездатних громадян – 140, з них працюючих –52.

Із звітною доповіддю про роботу сільської ради за минулий рік виступила очільниця громади Людмила Андрієнко. Протягом звітного періоду значна увага приділялася питанням благоустрою: проводили очищення прибережних смуг водойми від порослі; діяла санітарна схема вивезення сміття;   замінено огорожу в центрі села;  обладнано дитячий майданчик; відремонтовано місцевий храм; зроблено капітальний ремонт у будинку культури та сільській раді; один з магазинів приватного підприємця обладнано під кафе.

  Учасниками зборів було порушено чимало актуальних питань, що стосуються життєдіяльності громади, а саме: упорядкування проїзних ґрунтових доріг на орендованих ТОВ «Егрес-Агро» та «Вимал-Агро» землях; ремонту дороги з твердим покриттям, що веде до залізничного вокзалу;  реконструкції вуличного освітлення; вирішення питання якісної питної води шляхом будівництва свердловини; озвучена потреба ритуального транспорту та ін.

Рішенням загальних зборів було встановлено розмір суми самооподаткування, на утримання пасовищ та за користування сіножатей. 

Фото без опису